Skip to content →

Kundeservice for rederibransjen

Har du spørsmål vedrørende frakt av transport og varer, eller ønsker du bare førstehåndkunnskap fra eksperter?

Rederibransjen i karantene

Når vi befinner oss på andre året av korona-epidemien, kan vi stille oss spørsmålet; på hvilken måte har dette påvirket rederibransjen i Norge?

I følge Norges rederiforbund har skipsbransjen fått kjenne på kroppen at verden har stoppet opp med 200 skip i opplag, spredt rundt Norges kyst. I en forhøyning i landskapet er det bygget en kirke med en historieverdig bautastein tett oppunder kirkeveggen. Det sies at dagen denne bautasteinen treffer Avaldsnes kirke, er det dommedag.

Dommedag for rederiene får vente på seg

Det er mellom Avaldsnes Kirke på Karmøy og Karmsund broen vi kan finne flere skip stuet sammen, side om side i påvente av arbeid. Dette har riktignok vært et kjent fenomen i årevis. Dette er én av flere opplagssteder hvor rederier plasserer båtene mens de venter på åpne grenser.

Det er vedtatt av FN-resolusjonen at folk i maritimbransjen nå regnes som kritisk samfunnspersonell på grunn av vår avhengighet for varetransport. Ikke minst frakt av medisiner og vaksiner.

Kundeservice i rederibransjen

Ved å ta hjelp av eksperter i rederi og fraktvirksomheten, kan man få innsikt i et fagområde med forankring i Norges drivende økonomi. Har dere spørsmål vedrørende rederibransjen, har sjøfartsdirektoratet lett tilgjengelig informasjon.

Published in Blogg