Skip to content →

Nytt tilbehør til din iPhone før reisen

Enten du reiser på cruise, bilferie eller med charter – glem ikke å ta med pass, penger og mobiltelefon. Sistnevnte er uunnværlig på reisen, og kan brukes både som navigasjon, betalingsmiddel og kamera. Det er derfor viktig å ha det riktige tilbehøret til mobilen på plass før avreise.

Tilbehør til iPhone

Er du i tvil om hva du trenger av tilbehør til iPhone, kan du ta en titt på nettet. Det finnes et enormt utvalg av dingser og duppeditter til enhver bruk, i alle prisklasser. Deksel og skjermbeskyttelse er et must, og en trådløs lader kan også komme godt med på reisen. I bilen er det nødvendig å bruke handsfree, men det aller viktigste å huske på før du reiser er å ta med en powerbank. Da unngår du panikken som følger med et tomt batteri.

Trådløse ørepropper

Lurer du på hvilket iPhone-tilbehør som gir mest valuta for pengene, er det enkelt å sammenligne ulike produkter på nettet. Trådløse ørepropper er blitt ekstremt populært, enten du er ute på reise eller sitter inne på hjemmekontoret. Med Apple AirPods får du fremragende lydkvalitet, helt uten irriterende ledninger. Andre trådløse hodetelefoner kan også være et godt valg. Aktiv støydemping på ørene vil garantert gjøre reisen mer behagelig.